Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Hvad koster det at få lavet et hul i tanden?

Hvad koster det at få lavet et hul i tanden?

Hul i tanden? Caries – eller huller i tænderne, som det kaldes i dagligdags tale – er en af de mest gængse tandsygdomme. Caries opstår, når bakterier sætter sig fast på tændernes overflade, hvor de omdanner sukker til syre, som derefter ødelægger tænderne. Caries kan standses med god mundhygiejne og fluor, hvis det opdages i tide. Men hvis hullet får lov at trænge ind i tandbenet, bliver det nødvendigt at bore i tanden og erstatte det syge tandvæv med en fyldning.

Hvad koster det at få lavet et hul? Prisen på en fyldning

Hvor meget, en fyldning koster, afhænger af flere ting – herunder omfanget af cariesangrebet, hvilke tænder, der er angrebet, samt hvor på tanden hullet sidder. Således kan prisen på fyldninger variere en del.

Hvis hullet sidder på en fortand, og det kun er én flade, der skal behandles, vil prisen ligge på omkring 398 kroner. Heraf kan du få dækket cirka 140 kroner af beløbet, hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”Danmark”. Hvis der er to flader, der skal behandles, vil prisen ligge mellem cirka 1.075. Heraf dækker ”Danmark” 260 kroner.

Fyldninger i kindtænderne varierer en del afhængig af tandens størrelse og antal flader, der skal behandles. Men ofte ligger prisen cirka mellem 865 og 1.640 kroner. ”Danmark” dækker igen 260 kroner af behandlingens pris.

Det betaler sig at holde tænderne rene

Det er altid kedeligt at bruge penge på tandbehandlinger, som kunne være undgået. Heldigvis kan caries nemt undgås med god mundhygiejne og regelmæssige undersøgelser.

Du er altid velkommen indenfor i vores klinik i Lyngby. Forebyggelse er en stor del af vores behandling, og i forbindelse med et besøg hos os, vil vi give dig et grundigt tandeftersyn, så du undgår cariesangreb. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, udfører vi naturligvis også skånsom caries-behandling. Vi benytter altid fyldninger af plast, og vi tilstræber altid en smertefri behandling. Går du rundt med et hul i tanden er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig, ligemeget hvad det drejer sig om!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi samarbejder medÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag* 09.00 - 14.00

* Efter aftale

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

×

Menu

Skriv til os

Book tid