Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Hvad koster det at få lavet et hul

Hvad koster det at få lavet et hul

Det er de færreste, som gennem deres liv kan undgå at få et hul i en eller flere tænder. Huller i tænderne – også kaldet caries – er nemlig en af de allermest almindelige tandsygdomme.

Caries opstår, når bakterier og sukker – som resultat af dårlig tandhygiejne – uforstyrret får lov til at være til stede i munden. Bakterier, som vi alle har i munden, bruger sukker til at danne syre, og det er netop denne syre, der giver caries. Nedenfor kan du læse hvordan vi behandler huller i tænderne samt hvad det koster at få lavet et hul.

Sådan behandles huller i tænderne

Du kan undgå af få huller i tænderne ved at have fokus på forebyggende behandling både derhjemme, og når du er hos tandlægen. Er uheldet alligevel ude, er vi på grund af caries hyppige forekomst, specialiserede i at udføre effektiv behandling mod caries hos VORES TÆNDER Tandklinik.

Ved at bore det område, der er angrebet af bakterier, væk, fjernes den del af tanden, der er dårlig. I langt de fleste tilfælde anvender vi plastfyldninger til at behandle cariesangreb. Dette giver både en lang holdbarhed og et flot og naturligt resultat.

Hvad koster det at få lavet et hul? Forskelligt omfang – forskellige priser

Opdages det begyndende hul tidligt, kan tandlægen i nogle tilfælde lægge en smule lak på tandens overflade. Dette vil stoppe cariesangrebet. Andre gange er der en dybere caries, hvor den syge tandsubstans må fjernes, og tandlægen derfor må foretage fyldningsarbejde. Er angrebet af caries så fremskredent, at det har forårsaget et meget dybt hul, kan det i værste tilfælde kræve en rodbehandling at fjerne bakterierne fra tandnerven.

Hvad koster det at få lavet et hul i tanden? Prisen for at få lavet et hul afhænger af tandens tilstand. Det er naturligvis dyrere, at få lavet en stor fyldning end en lille fyldning, og ligeliges afhænger prisen også af, hvilken tand, der skal behandles. Fælles for alle priser er, at der ydes tilskud, hvis du er medlem af visse grupper af Sygeforsikring Danmark. Desuden tilbyder vi både studierabat og finansiering af din tandbehandling. Har du spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte os i VORES TÆNDER Tandklinik.

VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder billig og nem finansiering af din behandling

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+ en attraktiv betalingsordning, der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Sundhed+ hjælper dig med finansiering af vores behandlinger. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Afhængigt af din økonomi kan du blive godkendt til en kredit på op til 50.000 kr. Det kræver blot et MitID og et par minutter af din tid.


Ansøg om en Sundhed+ Kredit


Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland



Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os




Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid