Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Hvad er bedst facader eller kroner?

Hvad er bedst facader eller kroner?

Hvilken løsning er den bedste – facader eller kroner? Den rette løsning, afhænger altid af dine ønsker samt dine tænders tilstand og behov. I dette blogindlæg kan du læse meget mere om både facader og kroner.

Facader

Er du ked af farven eller formen på dine forreste tænder? Årsagen til en behandling med facader kan være mange. Æstetiske udfordringer vil typisk kunne løses med porcelænsfacader og være en både holdbar og æstetisk flot løsning. Som ordet antyder, er facader en tynd plade, der sættes på forsiden af tanden. Porcelænsfacader er en kosmetisk tandbehandling, som de fleste ønsker at få foretaget for at forbedre udseendet af deres smil. En kosmetisk løsning som en facade har til formål at ændre farven og formen på dine tænder, og dermed give dig netop dét smil, som du så brændende ønsker dig. Mange behandlinger med facader resulterer i at tænderne får et lysere udseende. Med facader er det altså muligt at give dine tænder præcis den farve og form, som du mener, vil være det perfekte smil til dig.

Kroner

Hvis du har en tand, som er meget beskadiget, eller du har store fyldninger i tanden, så kan en kronebehandling være den rette løsning for dig. En tandkrone beskytter den skadede eller skrøbelige tand, så tanden stadig bevares og dermed ikke skal skiftes ud med en kunstig tand. En tandkrone kan laves i forskellige materialer. Det kan være en guldkrone, en metalkeramikkrone eller en porcelænskrone. De fleste kroner laves dog af porcelæn.

Med en tandkrone kan du få rettet op på din ødelagte tand, så den bliver stærk og holdbar igen. Du undgår på den måde gener, smerter og yderligere tandproblemer, og du får en tand, som fungerer og er til at tygge med. Desuden er en krone også en æstetisk flot løsning. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi eksperter i kronebehandlinger. Vidste du, at vi på klinikken kan fremstille en krone på blot 3 timer?

Hvad skal jeg vælge?

Vi anbefaler dig at få lavet en facade, hvis du som patient ´blot´ ønsker en kosmetisk og æstetisk flot løsning. Dog skal du vide at facaderne er lavet af et specielt porcelænsmateriale og derfor kan knække. Kommer der en skade på en facade er det rigtig svært at reparere rent æstetisk til et tilfredsstillende resultat. Vi anbefaler af denne grund ikke at bruge tænder, som er behandlet med facader til at tygge hårde ting.

Hvis din tand er beskadiget og dermed skal behandles, anbefaler vi altid at få lavet en tandkrone. Hvor en krone indkapsler tanden og kan give tanden et helt nyt udseende, kan facader kun til en vis grænse ændre udseende og farve på tanden.

Hvis du ønsker at høre mere om en facade eller kronebehandling er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med lige netop det du ønsker!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid