Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Hvad er bedst facader eller kroner?

Hvad er bedst facader eller kroner?

Hvilken løsning er den bedste – facader eller kroner? Den rette løsning, afhænger altid af dine ønsker samt dine tænders tilstand og behov. I dette blogindlæg kan du læse meget mere om både facader og tandkroner og måske blive klogere på, hvilken behandling, som vil være den rette for dig. Hvis du efterfølgende måtte have spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Hvis du har brug for specifik råd og vejledning til din indviduelle tandsituation kan vi også være behjælpelige.

Kosmetisk tandbehandling

Uanset om du har brug for en facade eller kronebehandling, er dette en kosmetisk behandling, som kan forbedre udseendet af dit smil. Det er alment kendt, at når vi mennesker betragter hinanden, kigger vi først og fremmest på øjnene og dernæst på tænderne. Af denne grund er der også flere og flere mennesker, som i dag ønsker en æstetisk tandbehandling. Dette fordi en sådan behandling kan opfylde ens ønsker om et lige og hvidt tandsæt. Kosmetisk tandpleje tilbyder en bred vifte af behandlinger, som hovedsagligt har til formål at ændre farven og formen på dine tænder, og dermed give dig netop dét smil, som du ønsker dig.

FACADER

Er du ked af farven eller formen på dine forreste tænder? Årsagen til en behandling med facader kan være mange. Æstetiske udfordringer vil typisk kunne løses med porcelænsfacader og være en både holdbar og æstetisk flot løsning. Som ordet antyder, er facader en tynd plade, der sættes på forsiden af tanden. Porcelænsfacader er en kosmetisk tandbehandling, som de fleste ønsker at få foretaget for at forbedre udseendet af deres smil.

En kosmetisk løsning som en facade har til formål at ændre farven og formen på dine tænder, og dermed give dig netop dét smil, som du ønsker dig. Mange behandlinger med facader resulterer i at tænderne får et lysere udseende. Med facader er det altså muligt at give dine tænder præcis den farve og form, som du mener, vil være det perfekte smil til dig.

TANDKRONER

Hvis du har en tand, som er meget beskadiget, eller du har store fyldninger i tanden, så kan en kronebehandling være den rette løsning for dig. En tandkrone beskytter den skadede eller skrøbelige tand, så tanden stadig bevares og dermed ikke skal skiftes ud med en kunstig tand. En tandkrone kan laves i forskellige materialer. Det kan være en guldkrone, en metalkeramikkrone eller en porcelænskrone. De fleste kroner laves dog af porcelæn. Dette fordi porcelænsmaterialet har den bedste holdbarhed. Desuden ligner materialet ens andre tænder på en prik, hvorfor andre slet ikke kan se din tandkrone.

Med en tandkrone kan du få rettet op på din ødelagte tand, så den bliver stærk og holdbar igen. Du undgår på den måde gener, smerter og yderligere tandproblemer, og du får en tand, som fungerer og er til at tygge med. Desuden er en krone også en æstetisk flot løsning. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi eksperter i kronebehandlinger. Vidste du, at vi på klinikken kan fremstille en krone på under 3 timer?

FACADER ELLER TANDKRONER – HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Vi anbefaler dig at få lavet en facade, hvis du som patient ‘blot’ ønsker en kosmetisk og æstetisk flot løsning. Dog skal du vide at facaderne er lavet af et specielt porcelænsmateriale og derfor kan knække. Kommer der en skade på en facade er det rigtig svært at reparere rent æstetisk til et tilfredsstillende resultat. Vi anbefaler af denne grund ikke at bruge tænder, som er behandlet med facader til at tygge hårde ting.

Hvis din tand er beskadiget og dermed skal behandles, anbefaler vi altid at få lavet en tandkrone. Hvor en krone indkapsler tanden og kan give tanden et helt nyt udseende, kan facader kun til en vis grænse ændre udseende og farve på tanden.

Hvis du ønsker at høre mere om en facade eller kronebehandling er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med lige netop det du ønsker!

Hvornår er porcelænsfacader løsningen?

Sagt helt enkelt, er porcelænsfacader til dig, der ønsker et kosmetisk, holdbart og flot resultat. Det er helt sikkert muligt at få det smil, du altid har drømt om, helt uden det behøver at koste en masse besvær. Tænder ødelagte efter caries, knækkede tænder eller rodbehandlede tænder, som er blevet misfarvede kan forskønnes. Og løsningen er oven i købet holdbar i længden – endda også uden det kræver omfattende behandling eller bliver på bekostning af dine egne tænder.

Det er vigtigt at du kommer til en konsultation hos din tandlæge for at finde ud af hvilken behandling som vil være den ideelle for dit tandsæt. Der findes en masse muligheder, som både vil være holdbare og imødekomme det æstetiske udtryk, som du går og drømmer om.

Prisen på behandling

Går du rundt og har et blændende ønske om et nyt smil, men holder dig tilbage på grund af prisen? Måske vil det hjælpe dig at få et overblik over både de forskellige typer behandlinger samt de specifikke priser. Hos VORES TÆNDER Tandklinik udarbejder vi altid et prisoverslag inden behandlingsforløbet sættes i gang. Som patient hos os er du desuden hele tiden med i processen og vores behandlere vil altid sørge for at behandlingen tager afsæt i dine ønsker og behov. Det betyder således, at du kender prisen på din behandling inden tandlægen går i gang. Uanset om du er allerede eksisterende eller ny patient kan vi hjælpe dig med dine ønsker!

Efter ønske kan vi også hjælpe dig med finansiering af din tandbehandling gennem en af markedets billigste finianserings muligheder. Derfor samarbejder vi med Sundhed+ om at give dig markedets billigste finansiering af din tandlægebehandling. Vi tilbyder desuden både tilskud og studierabat på alle vores frie ydelser.

Få det smil du drømmer om!

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi gennem vores lange erfaring at ens tænder og dermed også ens smil har stor betydning for selvtilliden. Med vores mange kompente og nænsomme behandlinger kan vi med garanti hjælpe dig til det smil du går og drømmer om. Vi er selvfølgelig klar over, at ikke alle ønsker det samme smil, hvorfor æstetik er en subjektiv størrelse, også når det drejer sig om tænder. Én ting er dog sikkert. Uanset hvilke ønsker du går rundt med, vil du blive imponeret over, hvad en kosmetisk tandbehandling kan gøre for dit fremtidige smil.

Skal vi hjælpe dig til det smil du går og drømmer om?

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid