Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Hvad koster en krone hos tandlægen?

Hvad koster en krone hos tandlægen?

Vi ønsker alle at have stærke tænde hele livet. Tænder, der er i stand til at klare enhver opgave og tygge sig igennem alle typer af mad, vi kommer i munden. Men stærke tænder kommer ikke af sig selv!

Vejen til stærke tænder går gennem regelmæssig og sund tandhygiejne. Dette indebærer såvel daglig tandbørstning og brug af tandtråd som kontinuerlige besøg hos tandlægen. At få foretaget behandlinger hos tandlægen er ligeledes et vigtigt led i opretholdelsen af sunde og stærke tænder.

I tilfælde hvor forebyggende behandlinger og daglig tandhygiejne ikke er blevet udført på tilfredsstillende vis, kan tænderne let tage skade. Derfor er det også ofte beskadigede tænder eller tænder med store fyldninger, der kan have behov for at få lavet en krone.

Sådan fungerer en krone

En krone har funktion af at være en beskyttende hinde på en ødelagt tand, og en krone beskytter dermed det, der er tilbage af den eksisterende tand.

Kronen laves i forskelligt materiale – plast, guld, porcelæn – og virker forstærkende, således at tanden ikke knækker så nemt. Udover at beskytte en skadet og svækket tand, er en krone også i stand til at forebygge skader på de omkring siddende tænder og på tandkødet.

Varierende priser på kroner

Prisen på at få lavet en krone hos tandlægen afhænger af, hvilket materiale kronen laves af. En porcelænskrone har den fordel, at den har en farve, der naturligt passer godt til almindelige tænder. Desuden er porcelæn et holdbart materiale, hvorfor du vil kunne få glæde af en porcelænskrone i mange år. Af disse årsager er en porcelænskrone også en dyrere løsning end en plastkrone, og derfor bør du naturligvis overveje både fordele og ulemper, når du skal vælge.

Prisen på en guldkeramisk krone er 7.398 kroner, men lige som andre typer af tandbehandlingers priser, afhænger også denne pris af forskellige faktorer. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi både studierabat, tilskud samt finansiering af din tandbehandling. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål til kroner eller andre typer af behandlinger.

VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder billig og nem finansiering af din behandling

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+ en attraktiv betalingsordning, der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Sundhed+ hjælper dig med finansiering af vores behandlinger. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Afhængigt af din økonomi kan du blive godkendt til en kredit på op til 50.000 kr. Det kræver blot et MitID og et par minutter af din tid.


Ansøg om en Sundhed+ Kredit


Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid