Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Den gode tandlæge

Den gode tandlæge

Den gode tandlæge har afgørende betydning for, at tandlægebesøget føles behageligt og ikke mindst trygt, for dig som patient. Men hvad skal der egentlig til, for at være den gode tandlæge i dine øjne? Læs med nedenfor om hvilke kriterier vi mener den gode tandlæge skal besidde samt hvad vi som erfaren tandlægeklinik kan tilbyde dig.

HVORDAN ER DEN GODE TANDLÆGE? VORES TÆNDER TANDKLINIK

Det kan være svært at konkludere, hvad der kendetegner den gode tandlæge, da dette er op til hver enkelt patient.
Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi gennem årene forsøgt at finde frem til de kriterier, som vi mener kendetegner en god tandlæge. Som tandlægeklinik er det vigtigt for os, at du føler der bliver taget sig god tid til dit tandlægebesøg. Det er ofte, når tingene går lidt for stærkt, at det kan gå hen og blive ubehageligt. Det er vi som erfaren tandlægeklinik helt klar over og særligt opmærksomme på. Af denne grund tager vi os rigtig god tid til alle vores patienter. Uanset om du skal have foretaget en almindelig undersøgelse eller en større behandling, afsætter vi således god tid til den enkelte. På den måde sikrer vi os ligeledes, at der også er tid til at velinformere dig om både behandling, pris og selve proceduren trin for trin. Uagtet ønsker og behov, så er det vigtigt at den gode tandlæge tager sig tid til dig og imødekommer lige netop dét du har aller mest brug for ved et tandlægebesøg. Dette gør vi hos VORES TÆNDER Tandklinik i Kongens Lyngby.

TILLID, FAGLIGHED OG KVALITET

For os er den gode tandlæge blandt andet kendetegnet ved tillid, faglighed og kvalitet. Derfor er vores fokus også på disse tre faktorer i vores daglige gang på klinikken. Formålet med at gå til tandlægen må i høj grad siges at være for at sikre dine tænders sundhed. Dette opnås først og fremmest ved, at din tandlæge har høj faglighed og kompetence inden for tandlægefaget. Desuden skal kvaliteten af de forskellige behandlinger, du måtte have behov for, naturligvis udføres i bedste kvalitet. Netop kvalitet er særligt en af vores varemærker da alt vores udstyr er af højeste kvalitet. Desuden benytter vi kun det bedste og nyeste materialer.

Ét af de vigtigste parametre for den gode tandlæge må dog siges at være tillid. At du føler dig i trygge hænder ved din tandlæge, er også en del af opretholdelsen af dine tænders sundhed. Et essentielt led i at finde en god tandlæge er derfor, at du finder en tandlæge, som du er helt tryg ved, og som du føler forstår dig samt imødekommer dine ønsker og specifikke behov. Tillid og tryghed er også af særlig vigtig karakter, hvis du lider af tandlægeskræk. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi specialister i at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk og du skal ikke tøve med at fortælle os om din skræk. For at være den gode tandlæge skal en professionel tilgang og omsorgsfuld behandling således være intakt.

FOKUS PÅ TANDLÆGESKRÆK

Der kan være mange grunde til at tanken om et tandlægebesøg kan virke ubekvemt. Faktisk er det hele 4 ud af 10 danskere, som menes at døje med tandlægeskræk, og som derfor frygter besøget hos tandlægen. Af denne årsag har vi særligt fokus på dette område. Nedenfor kan du læse, hvad vi gør for at tage hensyn til dig:

  • Vi indleder altid med en dialog, hvorfor vi på den måde kan imødekomme dine specifikke ønsker og behov.
  • Vi finder i fællesskab ud af, hvad der afholder dig fra tandlægebesøget. På den måde kan vi tage hensyn til lige netop dét, som skræmmer dig.
  • Vi informerer dig trin for trin inden, under og efter en behandling, hvis dette ønskes.
  • Vi giver dig stilhed og en rolig hånd, hvis det er dette som kan medvirke til at gøre dig tryg og veltilpas.
  • Vi afleder din opmærksomhed med tv i loftet eller selvvalgt musik gennem vores Sonos-anlæg.
  • Vi tager os rigtig god tid til hver enkelt patient uanset hvilken behandling du skal have foretaget.

SOM PATIENT ER DU I CENTRUM

Det er vigtigt for os at du er klar over, at vi hos VORES TÆNDER Tandklinik gør vores ypperste for at imødekomme dine forventninger, ønsker samt behov, når du skal besøge vores tandklinik. Hvis du har tandlægeskræk, så frygt ej. Vores team af tandlæger og tandplejere har netop specialiserede sig inden for feltet tandlægeskræk og kan derfor hjælpe dig på bedst mulige måde. Som patient hos os er du i centrum!

Ønsker du at vide mere om den gode tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også booke en tid hos en af vores meget dygtige behandlere. Uagtet hvad du har brug for, så kan vi med sikkerhed imødekomme dine behov. Vi vil gerne være din foretrukne tandlæge!

PATIENTVENLIGEPRISER – BLANDT KØBENHAVNS BILLIGSTE

Vores priser er sat så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere hos end hos andre tandlægeklinikker. Selvom vi formår at være blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Takket være gode indkøbsaftaler og specialiserede behandlere er det lykkes os at holde prisen nede således at du ikke betaler mere hos os. Faktisk må det gerne være en lille smule billigere at benytte os som tandlæge.

Læs vores anmeldelser på Trustpilot. 

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid