Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Lige tænder

Lige tænder

Drømmer du om at få lige tænder, så tøv ej. Med moderne tandregulering, kan du få det tandsæt du går og drømmer om. Din alder har ingen betydning for, om du kan få rettet op på dine skæve tænder. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi stor erfaring med at rette op på skæve tænder ved hjælp af usynlige og individuelle plastskinner. Nedenfor kan du læse meget mere om årsagen til skæve tænder, hvordan du kan få de lige tandrækker du drømmer om samt prisen for behandlingen. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere viden herom er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores største interesse er at hjælpe dig, hvorfor vi sidder klar til at råde og vejlede dig i din specifikke tandsituation.

Få lige tænder som du drømmer om!

Det kan være med stor ubekvemhed at gå rundt med skæve tandrækker. Faktisk føler mange, at deres skæve tænder påvirker både deres smil og selvsikkerhed. Dette kan vi som erfaren tandlægeklinik ændre på. Langt de fleste forbinder desværre også ordet tandretning med smertefulde og lange behandlinger samt tanker henledt på de klassiske togskinner. Det er heldigvis ikke tilfældet længere. I dag findes der flere muligheder, hvis du ønsker at få rettet tænderne. Den mest effektive og diskrete måde at få rettet sine tænder på er ved hjælp af moderne tandregulering. Du har således ingen grund til at frygte hverken togskinner eller smertefulde behandlinger, hvis du vælger at få rettet dine tænder hos os.

Der er ingen grund til at gå og føle sig utilpas på grund af skæve tænder. Derfor anbefaler vi hos VORES TÆNDER Tandklinik, at du får rettet tænderne, hvis du føler, at det er til gene for dig enten fysisk eller psykisk. De skæve tænder påvirker måske at du ikke kan bide ordentlig sammen eller at du ikke har lyst til at vise din tænder, når du snakker eller skal smile.

Lige tænder uden bøjle

Lige tænder er ikke noget du kan få natten over. Det er en proces hvor, du som patient til tider, skal være tålmodig. Når det er sagt så vil ventetiden vil være det hele værd, når først resultatet kan ses. Når du kommer ud på den anden side, vil det således med garanti være en af de bedste beslutninger, du har taget.

Afhængig af årsagen til dine skæve tænder, og hvor skæve de er, vil behandlingen være derefter. På klinikken udfører vi tandregulering efter hver enkel patient. Der er således ikke en behandling, som er ens. Langt de fleste tænder kan rettes, men når det er sagt så er det også vigtigt at hævde at nogle tænder er så skæve, at de ikke kan rettes ved hjælp af moderne tandregulering. Dette vil tandlægen vurdere ved en konsultation, hvor det vil vurderes

Tandregulering er dog ikke kun et spørgsmål om et rent kosmetisk indgreb, da en skæv tandstilling i nogle tilfælde også kan give tandproblemer, påvirke funktionen af biddet eller give hovedpine.

Hvad er årsagen til skæve tænder?

Årsagen til skæve tænder kan være mange, det kan f.eks. skyldes dårlige vaner eller en ulykke. Men det kan også forekomme rent genetisk, da skæve tænder er arveligt. Andre årsager som kan påvirke tandstillingen kan være:

  • Pladsmangel i munden, hvilket skubber tænderne sammen
  • Der mangler tænder
  • Tænderne står forkert
  • Misdannede tænder
  • Sygdom i kæben
  • Dårlige bid- og suttevaner
  • Forkert vejrtrækning

Uanset årsag kan vi som erfaren tandlægeklinik hjælpe dig, således at du får det tandsæt du går og drømmer om.

Hvordan behandler man skæve tænder?

Der er flere muligheder for behandling, hvis ens tænder er skæve. Da skæve tænder kan være forårsaget af forskellige parametre, er det ikke på forhånd givet, hvilken type behandling, der skal til. For at finde den rette behandlingstype kræver det en konsultation hos tandlægen, som vil opstille dine muligheder for tandretning og for hvad du har at forvente. Ved en konsultation hos os vil du få kendskab til både pris og procedure. På den måde kan du frit som patient takke ja, hvis du ønsker den pågældende behandling.

Behandlingsmetoden der vælges afhænger af ens situation, tandstilling og ønsker for behandlingen. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi tandregulering med usynlige bøjler. Vi anvender det anderkendte ClearCorrect. Med ClearCorrect går det både hurtigt og samtidig er det ukompliceret at få rettet dine tænder. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er den foretrukne tandreguleringsmetode således ClearCorrect, fordi det har vist sig, som værende et meget effektivt og godt behandlingssystem.

Din tandlæge vil afgøre, hvorvidt dine tænder egner sig til tandregulering ved din første konsultation. Kontakt derfor din tandlæge, og få en snak om dine muligheder. Hvis tandlægen vurderer ikke at kunne gennemføre en moderne tandregulering sender vi dig videre til de specialtandlæger i ortodonti, som vi samarbejder med.

Hvor land tid tager en tandregulering?

Det er forskelligt, hvor lang tid det tager at få rettet de skæve tænder, og der er forskel på om man er voksen eller barn. En tandregulering på voksne tager fra fire måneder til to år. Behandlingerne varer ofte lidt længere på voksne end på børn, hvorfor du bør være tålmodig med behandlingsresultatet. Én ting er sikkert. Du bliver med sikkerhed tilfreds og glad for resultatet og ventetiden.

Boost din selvtillid

Måske kender du følelsen af ikke altid at føle dig tilpas ved at smile. For mange kan det være et stort problem, men noget de faktisk har vænnet sig til. Som erfaren tandlægeklinik er vores klare holdning, at skæve tænder ikke er noget man behøver “leve med”. Slet ikke når der faktisk findes effektive og diskrete måder at få lige tænder på.

Vi oplever ofte, at patienter der får rettet sine tænder, pludselig får en selvtillid de aldrig havde troet, de ville få. Dette giver et kæmpe selvtillidsboost, og smilet er ikke til at tage fejl af. Det gør noget ved selvtilliden at få de lige tandrækker, som man går og drømmer om.

Hvad koster det at få lige tænder?

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er det vigtigt for os at du altid kender til prisen på din specifikke tandbehandling, hvorfor der aldrig opstår uventede overraskelser eller uoverensstemmelser. Vi vil altid gerne levere en ærlig behandling. Af denne grund får du et prisoverslag, så du både kender til pris og procedure på forhånd. Det er således helt op til dig, hvorvidt du ønsker at takke ja til behandlingen efter kendskabet til både pris og procedure. Alle vores behandlinger bliver individuelt tilpasset efter dine specifikke ønsker og behov som patient. Dette sker selvfølgelig i samråd med din tandlægens anbefalinger.

Afhængig af hvilken behandling du skal have udført, vil prisen også være derefter. Ønsker du dig lige tænder, kan prisen variere mellem 20.000-50.000 kr., alt efter hvilke udfordringer der er med at gøre i dit tilfælde. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud. Er du medlem af gruppe 1, 2 eller 5 kan du således få tilskud på din behandling.

En mere konkret pris, vil vi dog først kunne give efter første konsultation. Her kan du se vores andre priser.

Vi håber på at høre fra dig!

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid