Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Lattergas

Lattergas

Lattergas, også kaldet dinitrogenoxid er et beroligende middel. Lattergas er en luftart, som blandes med ilt i bestemte forhold og indåndes gennem en næsemaske. Midlet kan virke bedøvende og beroligende. Lattergas kan dog ikke erstatte en egentlig lokalbedøvelse hos tandlægen, da stoffet ikke er effektivt nok som rent bedøvelsesmiddel. Derfor benytter tandlægen hos VORES TÆNDER Tandklinik kun lokalbedøvelse forinden behandling. En lokalbedøvende væske sprøjtes ind omkring dén eller de nerver, som skal bedøves. Væsken virker ved at ophæve følenervernes smerter. De fleste lokalbedøvelser varer 1-2 timer, men tandlægen kan vælge mellem kort eller langtidsvirkende midler, helt afhængigt af, hvad den specifikke tandsituation kræver.

Lattergas er således kun et afslappende middel, men kan ikke bruges alene som bedøvelsesmiddel. Af denne grund er det oftest kun i børnetandplejen at brugen af midlet benyttes.

LATTERGAS HOS TANDLÆGEN

Nogle få tandlægeklinikker anvender lattergas til patienter, der oplever nervøsitet eller tandlægeskræk. Lattergas har været benyttet i mange år, og er særlig anvendt i forbindelse med børnetandpleje. Det er dog vigtigt at pointere, at midlet ikke er effektivt nok som bedøvelsesmiddel, hvorfor vi anbefaler at berolige dig gennem samtale og en rolig hånd. Har du spørgsmål til vores bedøvelsesprocedurer, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Dette er uforpligtende og helt gratis!

VI BEROLIGER DIG VED SAMTALE

Hvis du er én af de mange, som har det ubekvemt ved at besøge tandlægen, bør du vide, at vi gør vores ypperste for at tage hensyn til lige præcis det, som skræmmer dig ved et tandlægebesøg. Derfor prøver vi så vidt muligt at finde frem til, hvad der afholder dig fra tandlægebesøget. På den måde kan vi nemlig møde dig, hvor du er, og give dig den bedst mulige behandling. Uanset om du har brug for at få at vide trin for trin, hvordan behandlingen foregår, eller du blot har brug for stilhed og en til at holde din hånd. Så kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. I denne proces trækker vi på vores lange erfaring med behandling af tandlægeskræk, hvilket gør os i stand til at give dig en god og tryg oplevelse. På klinikken anvender vi ikke lattergas som beroligende middel. Vi ved med vores lange erfaring at det er gennem samtale og med afsæt i dine specifikke ønsker og behov, at du kan være tryg og få en god oplevelse.

VI AFLEDER DIN OPMÆRKSOM MED MUSIK OG TV

Det er meget individuelt hvad der hjælper dig for at være tryg ved dit tandlægebesøg. Nogle har brug for stilhed og en rolig hånd. Andre har brug for at blive afledt. Af denne grund er alle vores behandlingsrum udstyret med Sonos musikanlæg og et tv i loftet. På den måde er det muligt for dig at se din yndlingsserie eller høre lige netop den musik, som du ønsker. Dette ved vi kan være med til at berolige dig og give dig en afslappende oplevelse, mens du ligger i stolen. På den måde kan vi også fjerne fokus fra det, som kan være utrygt. I stedet kan vi forsøge at skabe en tryg oplevelse ved at se eller høre noget, som du kender og kan lide.

BIVIRKNINGER VED LATTERGAS

Der er følgende bivirkninger ved indtagen af lattergas:

  • Lattergas kan give let hovedpine og kvalme
  • Lattergas har en berusende virkning.
  • Ukontrollerede latterudbrud.

Lattergas tager ikke smerterne, men gør dig kun lidt ligeglad med dem. Lattergas er ikke farligt, når du får det hos tandlægen. Alligevel ved vi gennem vores lange erfaring, at det er mere effektivt at gøre dig rolig og tryg på andre måder.

Har du spørgsmål om lattergas eller viden om vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at dele ud af vores ekspertise og faglige viden for at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid