Forside » Behandlinger » Invisalign
Skæve tænder - Tandretning Invisalign eller usynlige skinner

Invisalign

Leder du efter en måde at få rettet dine tænder, der både er effektiv og diskret, så kan Invisalign være en løsning. Invisalign er tandregulering med så få gener som overhovedet muligt. Bøjlen er gennemsigtig og bekvem at have på. Bøjlen eller rettere skinnerne går så ubemærket hen, at du næsten selv glemmer, at du har den på.

Invisalign – Flot smil og behagelig behandling

Tandregulering med Invisalign er både en kort og komfortabel behandling. Behandlingen består af en række skinner, der skiftes ugentligt. Hver skinne er fremstillet specifikt til dit tandsæt og til et specifikt tidspunkt i behandlingen. Det betyder, at når du isætter en ny skinne, fortsætter skinnen tandreguleringen, hvor den foregående skinne slap. Således bliver dit tandsæt gradvist rettet til det ønskede resultat. Invisalign er fremstillet i det gennemsigtige Smart Track-materiale. Det betyder, at du kan få rettet hele dit tandsæt, uden at det bliver bemærket det mindste af andre end dig selv.

Kortere behandlingstid end ‘togskinner’

Behandling med Invisalign kan vare helt ned til tre måneder. Selvom behandlingen med kan vare længere tid end andre behandlingsformer, er den stadig betydelig hurtigere overstået end behandling med for eksempel faste tandbøjler – såkaldte “togskinner”. Behandlingstiden og mængden af skinner beror helt på hvilken type tandregulering, du har behov for.

Hvordan får jeg Invisalign?

Plastskinnerne bliver fremstillet specifikt til dit tandsæt. Ved hjælp af avanceret 3D-teknologi skaber vi et digitalt aftryk af dit tandsæt og fremstiller dine skinner derefter. Du får udleveret dine skinner sammen med en samlet plan for, hvornår du skal skifte mellem skinnerne. Hos VORES TÆNDER Tandklinik benytter vi de populære og effektive skinner fra Clear Correct, som ligesom Invisalign er helt usynlige og behagelige at have på. Er du på jagt efter dit drømmesmil, så kan vi hjælpe dig!

En hverdag med Invisalign

Når du har fået udleveret dine Invisalign-skinner kan du fortsætte din hverdag som hidtil. De usynlige plastskinner kan nemlig tages ud i op til seks timer i døgnet. Det betyder, at du kan tage skinnen ud, når du skal spise, børste tænder eller lignende. Skinnen skal desuden skylles to gange i døgnet.

Kontakt VORES TÆNDER i dag

Tag kontakt til VORES TÆNDER i dag, og hør om det er den rigtige behandling for dig. Vi sidder altid klar ved telefonerne med råd og vejledning. Vi vil gerne være din foretrukne løsning!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid