Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandretning uden bøjle
Tandretning uden bøjle

Tandretning uden bøjle

Hos VORES TÆNDER oplever vi i stigende grad, at patienter efterspørger at få rettet tænder uden bøjle. Det er desværre ikke muligt at få rettet tænder så hurtigt, at det kan overstås på en eftermiddag eller lignende. Enhver tandretning kræver nemlig en form for indgreb i mundhulen, som retter tænderne til tænderne over en periode. Men det er til gengæld muligt at få rettet tænder uden en klassisk fast bøjle – også kendt som ‘togskinner’. I de senere år er der udviklet alternativer, der typisk både er mere effektive og diskrete.

Findes tandretning uden bøjle?

Når de fleste af os tænker på en klassisk tandbøjle forestiller vi os de typiske “togskinner”. Men døjer du selv med skæve tænder, står det ikke skrevet i granit, at en fast bøjle er det rigtige. Der findes mange andre måder at behandle skæve tænder på, som giver et godt resultat og, som er nærmest usynlig.

Hvor kan jeg få rettet tænder uden bøjle?

Hvis du er på udkig efter at få lige tænder uden en bøjle er VORES TÆNDER  et godt sted at begynde. Vi behandler blandt andet med Invisalign – den usynlige tandbøjle. Invisalign er produceret i det gennemsigtige Smart Track-materiale, der næsten gør skinnen usynlig for det blotte øje. Tilmed er en behandling med Invisalign hurtigt overstået. Får du rettet tænder med hjælp fra Invisalign, kan dit tandsæt være på helt rette køl inden for blot få måneder.
Alternativt kan du få rettet fortænder med Inman Aligner. Inman Aligner er en type bøjle for voksne. Bøjlen ligger gemt bag ved fortænderne. Der vil derfor ikke være andre end dig selv, der lægger mærke til, at du får rettet tænder. En behandling med Inman Aligner kan overstås på helt ned til seks uger.

Kontakt VORES TÆNDER for den usynlige tandbøjle

Hos Vores Tænder er vi enormt stolte over at tilbyde både komfortable og diskrete løsninger til tandregulering. Du kan læse mere om vores løsninger til tandregulering på siden her. Hvis du kontakter os i dag, kan vi hurtigst muligt finde en effektiv og æstetisk pæn behandling, der passer dig.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 14.00
Lørdag*09.00 - 14.00

* Efter aftale

Følg os

Facebook

Instagram

VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

×

Menu

Skriv til os

Book tid