Forside » Behandlinger » Clear Smile Aligner

Clear Smile Aligner

Vidste du at flere end 80%, der henvender sig til deres tandlæge angående tandregulering, ender med at få en anden løsning end faste tandbøjler – såkaldte ‘togskinner’? Der er heldigvis sket meget i tandlægebranchen, siden ‘togskinner’ var den foretrukne behandlingsform mod skæve tænder. Hos VORES TÆNDER har vi en bred vifte af alternativer, som både er mere effektive og mindre opsigtsvækkende. En af disse alternativer er Clear Smile Aligner.

Få dit gode grin igen

Mange danskere slås med følgerne af skæve tænder. Det viser sig ofte ikke kun i en hæmmet bidfunktion, men også i sociale sammenhænge. Det kan være svært at slappe af i socialt lag, hvis man er ræd for at komme til at vise sit tandsæt. Med Clear Smile Aligner får du dit gode grin igen på kort tid. Til og med, er behandlingen med Clear Smile Aligner helt diskret. I modsætning til faste tandbøjler – også kendt som ‘togskinner’ – vækker Clear Smile Aligner kun minimal opsigt, når du har dem på. Clear Smile Aligner er nemlig fremstillet i det komplet gennemsigtige Smart Track-materiale. Det samme gør sig gældende for Clear Correct, som er vores foretrukne behandlingsløsning.

Behandling med Clear Smile Aligner

Behandling med Clear Smile Aligner består af en række skinner, som du udskifter på ugebasis. Hver skinne retter gradvist dine tænder til.

Inden du begynder din behandling med Clear Smile Aligner, tager tandlægen et aftryk af dit tandsæt. Hos VORES TÆNDER tilbyder vi en top-moderne 3D-scanning af dit tandsæt. På baggrund af 3D-scanningen fremstiller vi dine skinner specifikt til dit tandsæt. Du får dine skinner med hjem sammen med plan over, hvornår du skal skifte mellem skinnerne. Du kan se en video-præsentation af behandlingen på siden her.

Lad Clear Smile Aligner bekæmpe skæve tænder

Kontakt VORES TÆNDER i dag og hør nærmere, om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har stor erfaring med tandregulering og har helt sikkert også en løsning til at give dig et både pænt og lige smil. Du kan læse mere om vores forskellige behandlingsformer på siden her.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid