Forside » Om VORES TÆNDER Tandklinik » Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Nedenfor kan du se et udvalg af vores samarbejdspartnere:

Sundhed.dk – den offentlige sundhedsportal. Sundhed.dk er den samlede indgang til det digitale sundhedsvæsen. Gennem Sundhed.dk kan du læse om dit valg af tandlæge og dine patientrettigheder. Du kan også finde en bestemt behandler, undersøge dine muligheder for tilskud og sammenligne behandlingspriserne mellem forskellige tandlægeklinikker. I samarbejde med Sundhed.dk gør vi det muligt for vores patienter at gøre dem til aktive medspillere i deres eget sundhedsforløb. På Sundhed.dk kan du læse om klinikkens åbningstider, priser mm.

Tandlægeforeningen er en interesse- og sundhedsorganisation for tandlæger i Danmark. Foreningens hovedformål er at varetage tandlægernes interesser. Tandlægeforeningen arbejder for, at offentligheden opfatter tandlægefaget som en sundhedsfaglig profession, hvor kvalitet, troværdighed, saglighed, service og dialog er fremherskende værdier, og hvor der er en stor grad af tilfredshed blandt patienterne. Af denne grund medgiver vores samarbejde med tandlægeforeningen de bedste forudsætninger for vores patienter og deres oplevelser i tandlægestolen.

AKUT TANDLÆGER giver dig et overblik den private tandlægevagt i hele Danmark. I samarbejde med AKUT TANDLÆGER kan du hurtigst muligt få en akut tandlægetid i vores klinik, så du kan få hjælp til dine akutte tandproblemer.  Med samarbejdet sikrer vi dig for, at du som patient aldrig skal gå rundt med eksempelvis en slem tandpine eller andet smertefuldt i længere tid end højst nødvendigt.

Sygeforsikringen Danmark er Danmarks største forening. Foreningens formål er at yde medlemmerne erstatning i sygdoms- og ulykkestilfælde. Som medlem kan du b.la. få tilskud til dit tandlægebesøg. I samarbejde med sygeforsikringen Danmark gør vi det muligt at give dig en hjælpende hånd med din tandlægeregning.

Sundhed+ tilbyder en enkel og billig finansiering af din tandbehandling. Gennem vores samarbejde med Sundhed+, gør vi det muligt for dig som patient at låne til lige netop den tandlægebehandling, du har behov for. Da det er vigtigt for os, at du har flere betalingsmuligheder i forhold til at få behandlet dine tænder, samarbejder vi med Sundhed+ om at give dig markedets billigste finansiering af din tandlægebehandling.

PTO Praktiserende Tandlægers Organisation. Formålet med PTO er at varetage private tandlægeklinikkers interesser bedst muligt. I samarbejde med PTO har vi som klinik medindflydelse på den odontologiske verden, hvor privat tandlægepraksis’ fremtid afgøres. Desuden sikrer vi gennem PTO de bedste forudsætninger for vores patienter.

Aldente/Nordenta – Nordenta er Danmarks største leverandør af produkter og ydelser til tandklinikker. Deres produkter er af bedste kvalitet og vi er derfor forsikret om, at alle klinikkens produkter er af høj kvalitet. Ligeledes opnår vi gennem samarbejdet med Nordenta de bedste forudsætninger for vores udførelse af vores behandlinger.
Aldente er det Windows-baserede journaliseringsprogram, som vi benytter os af på klinikken. Gennem brugen af Aldente sikrer vi os, at alle patientoplysninger behandles med databeskyttelse og fortrolighed.

Plandent er leverandør af forbrugsvarer til tandlægeklinikker. I samarbejde med plandent sikrer vi os altid at benytte de bedste forbrugsartikler til alle vores behandlinger. På den måde er vores patienter sikret behandling af højeste kvalitet.

3D er leverandør af forbrugsvarer til tandlægeklinikker. I samarbejde med 3D sikrer vi os altid at benytte de bedste forbrugsartikler til alle vores behandlinger. På den måde er vores patienter sikret behandling af højeste kvalitet.

Mediq er Danmarks største leverandør af forbrugsartikler til den danske sundhedssektor, herunder tandlægeklinikker. Hos Mediq forbedrer og opgraderer de deres produktsortiment således, at de konstant leverer den bedste løsning. I samarbejdet med Mediq sikrer vi os altid at benytte de bedste forbrugsartikler til alle vores behandlinger.

Pluradent er totalleverandør af tandlægeudstyr. I samarbejde med Pluradent sikrer vi os altid at benytte det bedste tandlægeudstyr til alle vores behandlinger. På den måde er vores patienter sikret behandling af højeste kvalitet.

Dental Versender er leverandør af forbrugsvarer til tandlægeklinikker. I samarbejde med Versender sikrer vi os altid at benytte de bedste forbrugsartikler til alle vores behandlinger. På den måde er vores patienter sikret behandling af højeste kvalitet.

Apoteket – I samarbejde med apoteket kan du hente din smertestillende medicin på dit nærliggende apotek kort tid efter din behandling på klinikken er afsluttet. Gennem vores system kan vi sende din recept direkte til ét af landets mange apoteker.

Visiquick er et universelt billedbehandlingsprogram, som kan integreres med alle røntgen- og billedkilder. Med visiquick sikrer vi højeste kvalitet af vores røntgenbilleder.

Elysee Dental tilbyder et bredt sortiment af importeret og lokalt produceret protetik i høj kvalitet. Sammen med Elysee sikrer vi, at alle optimale protetiske løsninger er garanterede hos os og af bedste kvalitet.

Mertz leverer tandteknik af høj kvalitet. Med Mertz Dental-produkterne sikrer vi vores patienter den bedste æstetiske løsning på tandbehandlinger.

Reipurth Dental er et af landets førende dentallaboratorier, og er udstyret med højteknologisk udstyr. Dette giver os som tandlægeklinik, de bedste forudsætninger for at give vores patienter den bedste behandling med udstyr af højeste kvalitet.    

ClearCorrect er førende inden for tandregulering. I samarbejde med Clear Correct kan vi tilbyde dig tandregulering af højeste kvalitet. De usynlige skinner fra ClearCorrect kan alt efter behov, rette op på dine skæve tænder på blot 3 måneder. Gennem vores samarbejde med Clear Correct gør vi det muligt at give vores patienter et lige og pænt tandsæt resten af livet.

Tandprotetikeren – I samarbejde med Tandprotetikeren kan vi fremstille en tandprotese af højeste kvalitet. Gennem vores samarbejde kan vi skabe den bedst mulige patientoplevelse. Desuden kan vi i samarbejdet trække på hinandens kompetencer og derved øge vores gensidige faglighed og effektivitet.

CSR – Corporate Social Responsibility er betegnelsen for arbejdet med at integrere sociale og miljømæssige hensyn. Grundlæggende handler CSR om at virksomheder handler globalt og samfundsmæssigt ansvarligt, eksempelvis ved at tage hensyn til sociale forhold, arbejdsforhold, miljø, klima etc. Gennem vores arbejde med CSR er vi glade for, at klinikkens arbejdsmiljø er belønnet med en grøn smiley. Den grønne smiley viser, at arbejdstilsynet ved et tilsyn har fundet at VORES TÆNDER Tandklinik lever op til og følger arbejdsmiljølovgivningen.

ALT OM TÆNDER – Sitet altomtaender.dk indeholder alt hvad der er at vide om tænder. Vores patienter kan derfor hente inspiration her til hjælp til selvhjælp eller blot generel viden om tænder.

MEDIC LOUPES er en leverandør af lupbriller til tandlæger i højeste kvalitet. Flere af vores tandlæger og tandplejere går med lupriller leveret af Medic Loupes. Selvom afstanden til virksomheden er meget kort idet de ligger på Lyngby Hovedgade kun et stenkast fra VORES Tænder Tandklinik så leverer de faktisk lupbriller til hele landet.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland



Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os




Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid