Forside » Behandlinger » Inman Aligner

Inman Aligner

Oplever du problemer med udstående eller skæve fortænder? Så er Inman Aligner højst sandsynligt den helt rigtige behandlingsform for dig. Bøjlen er primært til fortænder og enkelte tænder, hvorfor det er en af de største fordele ved at benytte denne behandlingsform. Derudover leverer produktet et tydeligt synligt før-efter-resultat inden for blot få uger. Bøjlen kan både anvendes af voksne, der ikke er blevet behandlet for skæve tænder før og patienter, der tidligere har haft tandbøjle.

Hvad gør Inman Aligner?

Inman Aligner bliver specialfremstillet, så bøjlen passer til den enkelte patient. Bøjlen er et smalt U-formet aggregat, der ligger på bagsiden af tænderne, der sikrer et lige og pænt smil ved nænsomt at presse fortænderne ind på række, hvor de hører til. Bøjlen er fæstnet til de bagerste tænder. Det giver tandbøjlen mulighed for at presse fortænderne frem bagfra. Omvendt ligger en del af bøjlen på forsiden af fortænderne og lægger tilsvarende pres på fortænderne forfra. Inman Aligner-bøjlen bliver naturligvis justeret til den enkelte patients behov for tandregulering.

Ubemærket tandregulering

Inman Aligner er en diskret behandlingsform. Den isættes så størstedelen af bøjlen er gemt bag fortænderne. Desuden er den del af bøjlen, som ligger i den forreste, synlige del af munden, fremstillet i gennemsigtigt materiale. Det er derfor sjældent andre end patienten selv, der lægger mærke til tandbøjlen.

Inman Aligner – Før og efter

Behandling med Inman Aligner leverer synlige resultater på kort tid. Patienter, som slås med udstående eller skæve fortænder vil opleve et markant forbedret og æstetisk pænt smil efter blot få uger. Udover at ensrette fortænderne kan bøjlen omrokere tandsættet, så man undgår såkaldt ‘luft’ mellem tænderne. Inman Aligner giver dig et pænt, lige og tæt tandsæt. Er du interesseret i at vide mere om behandlingsformen, så læs mere på siden her eller se denne præsentationsvideo nedenfor.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik benytter vi kun Clear Correct til tandregulering. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for spørgsmål angående Inman Aligner.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid