Forside » Kan alle behandles med Inman Aligner?

Kan alle behandles med Inman Aligner?

Vi tilbyder som udgangspunkt kun tandregulering med Inman Aligner til personer over 18 år. Inman Aligner er desuden udviklet til korrigering af mindre skævheder i tænderne, og derfor er behandlingen ikke velegnet til alle patienter. Bøjlen har dog effektive resultater på fortænder, som stritter fremad, peger indad, sidder bagved andre tænder eller for tæt på nabotanden samt tænder, som er roteret ud af position.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi stor erfaring med behandling med Inman Aligner, og vi vil altid kunne give en professionel vurdering af dine muligheder for behandlingssystemet. Hvis vi skønner, at Inman Aligner ikke er gavnlig for din situation, vil vi naturligvis anbefale andre metoder til tandregulering.

Behandling med Inman Aligner kræver desuden, at du har sunde og raske tænder. Hvis du har tandsygdomme som paradentose, kan behandlingen ikke udføres, før sygdomstilstanden er standset. Af samme grund udfører vi altid et grundigt tjek af dine tænder, inden vi påbegynder en eventuel behandling med Inman Aligner.

Hvor længe holder resultatet?

Tænderne kan have tendens til at dreje tilbage til den oprindelige position efter endt behandling. Det afhænger dog af den enkelte patient, hvor langvarigt resultatet er, og derfor kan det være svært at give et generelt svar på, hvor længe resultatet holder. Dog varer effekten som regel i nogle år.

Hvis du vil være sikker på, at behandlingen skal have en mere langvarig effekt, kan du efter endt behandling vælge at sove med en skinne om natten, som holder tænderne fast i den ønskede position. Alternativt kan vi fastgøre en wire på bagsiden af tænderne, som ligeledes sørger for at fastholde tændernes position i munden. Tråden kan ikke ses og er ligeledes ikke kosmetisk skæmmende.

Uanset hvilket alternativ du vælger, er det en del af behandlingen, som naturligvis er inkluderet i den samlede pris. Vi vil altid informere dig grundigt om dine muligheder for efterbehandling på din tandregulering samt priser, når du besøger vores klinik for at få foretaget tandregulering i Københavnsområdet.

Kan behandlingen skade tænderne?

I teorien er der altid risici forbundet med tandregulering. Dog behandles tusindvis af patienter hvert år med Inman Aligner, og i løbet af de 10 år, hvor behandlingssystemet er blevet anvendt, er der endnu ikke blevet konstateret skader på hverken tænder eller tandnerver i forbindelse med behandlingen.

Der kan dog opstå svage smerter i begyndelsen af behandlingsforløbet, men derudover er der ingen bivirkninger ved Inman Aligner. Bøjlen virker ved at presse tænderne på plads, men trykket er så nænsomt, at det ikke er skadeligt for hverken tænder eller tandkød. Inman Aligner indeholder ikke skadelig kemi og er fremstillet i materialer, der ikke påvirker det naturlige miljø i munden.

Det er dog vigtigt, at du tager bøjlen ud, når du spiser, for at forhindre at den opsamler madrester, som senere kan udvikle sig til tandsten og caries. Du bør desuden altid tage bøjlen ud, når du børster tænder, da fjedre, buer og bøjlegren forhindrer adgang for tandbørsten.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid