Forside » Behandlinger » Tandregulering med Clear Correct i Lyngby » Få et flot smil med CLEAR CORRECT

Få et flot smil med CLEAR CORRECT

Hos VORES TÆNDER kan vi tilbyde dig tandreguleringsmetoden fra CLEAR CORRECT, som er en af vores mest populære former inden for tandretning. Der kan være mange forskellige årsager til, at man ønsker en tandregulering. Mange ønsker at rette sine skæve tænder på grund af udseendet, hvorimod andre har behov for en tandretning, fordi der er ubehagelige følger af ens nuværende tandstilling. Uanset hvorfor du gerne vil rette op på dine tænder, så er det at foretrække, at det sker på en måde, hvor det er til mindst mulig gene for dig. Her kommer CLEAR CORRECT ind i billedet, da det er en meget hensigtsmæssig reguleringsmetode på flere punkter.

En usynlig og aftagelig skinne

CLEAR CORRECT er en ideel løsning for dig, der gerne vil undgå de klassiske togskinner – eller i det hele taget en synlig bøjle. Her er det en kæmpe fordel, at CLEAR CORRECT er en usynlig plastikskinne, som påføres tænderne. På den måde er det næsten ikke til at se, at du er i gang med en tandregulering. En anden klar fordel er, at du kan tage CLEAR CORRECT ud, hvis du eksempelvis skal spise. Så undgår du, at maden hænger fast i bøjlen. Behandlingen er anerkendt verden over og viser rigtig flotte resultater på overraskende kort tid. Derfor er en kæmpe fordel ved CLEAR CORRECT, at skinnen er mere effektiv end de klassiske togskinner. Faktisk kan man på bare 3 måneder få rettet op på sine tænder – behandlingstiden afhænger dog af den enkelte patients tandsæt. Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved denne behandling både i forhold til udseende og i effektivitet.

Hvordan virker CLEAR CORRECT?

En CLEAR CORRECT-skinne også kaldt aligner bliver fremstillet på en måde, hvor man tager et digitalt 3D scan af dine tænder. Ud fra scannet skabes skinnerne, så de passer præcist til dig således at du stepvis forbedrer din tandstilling. Derfor får man udleveret flere forskellige skinner, som man skal skifte ifølge sin behandlingsplan. Det eneste det kræver af dig er, at du bruger skinnen – og med et gennemsigtigt udseende foretrækker vores patienter i høj grad denne behandlingsmetode. Vi sørger naturligvis også for at informere dig grundigt omkring behandlingen, når du får udleveret dine CLEAR CORRECT-skinner.

Vil du vide mere om CLEAR CORRECT?
Så står vi klar som din ekspert til at rådgive dig omkring denne effektive behandling. Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi svarer gerne på eventuelle spørgsmål og hjælper dig til afklaring. Ring til os på tlf. 45 87 22 61 eller book tid til en gratis forundersøgelse. Vi guider dig gerne frem til den behandling, som er den bedste for dig.

Book tid

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland



Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os




Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid