Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Skovshoved

Tandlæge Skovshoved

Tandlæge Skovshoved

Søger du en ny tandlæge nær Skovshoved? Så er VORES TÆNDER Tandklinik med sin centrale placering og store erfaring inden for tandlægefaget et sikkert og oplagt valg. Vores team af kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig, og vi har altid åben tilgang for nye patienter.

 

Hvad end det drejer sig om en simpel tandudtrækning, eller en mere kompliceret behandling står vi altid klar på klinikken til at hjælpe dig. Hos VORES TÆNDER Tandklinik skal det være en god oplevelse at gå til tandlægen – hver gang.

STOR ERFARING MED BEHANDLING AF TANDLÆGESKRÆK

Hvis du er en af de mange danskere som frygter at gå til tandlæge, så skal du vide at vi hos VORES TÆNDER Tandklinik er specialister i tandlægeskræk. Vi ved hvor stor en andel af danskerne, der lider af netop dette. Af denne grund har vi specialiseret os i at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Vi indleder altid en dialog, hver gang vi skal behandle en patient. Her snakker vi om dine ønsker og behov. På den måde kan vi altid imødekomme dine forventninger. På samme måde har vi en større forudsætning for at gøre behandlingen helt tryg og rolig for dig. Det er vigtigt, at du føler der bliver taget hensyn til lige netop dig og dine behov.

Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. Sig det gerne allerede når du ringer eller booker en tid hos os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Skovshoved. Du kan både kontakte os via telefon eller benytte vores online bookingsystem.

OM VORES TÆNDER TANDKLINIK NÆR SKOVSHOVED

VORES TÆNDER er en tillidsfuld tandlægeklinik, som med sin høje kvalitet og faglighed alligevel formår at være blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn. Vores klinik vibrerer af en hyggelig og afslappet stemning, så du kan føle dig tryg og tilpas når du besøger os. Alle vores behandlingsrum er udstyret med Sonos musikanlæg og et tv i loftet. På den måde er det altid muligt for dig som patient at se din yndlingsserie eller høre lige netop den musik, som du ønsker mens du ligger i tandlægestolen. Af samme grund kan vi fjerne fokus fra det, som kan være utrygt hvis du har tandlægeskræk. Vi vægter vores gode patientforhold højt, så vores behandlinger stemmer overens med vores patienters ønsker. For at høre hvad nogle af vores patienter synes kan du læse vores trustpilot anmeldelser.

KONTAKT OS FOR TIDSBESTILLING 

Ønsker du at bestille en tid hos en omsorgsfuld tandlæge, som hverken ligger langt fra Skovshoved Havn eller Charlottenlund Travbane? Hos VORES TÆNDER Tandklinik sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Du kan også booke en tid til en behandling eller et eftersyn gennem vores online bookingsystem. Det er nemt at komme fra Skovshoved til vores klinik. Det tager kun 14 minutter i bil og 23 minutter på cykel fra Skovshoved til klinikken. Se nedenstående rutevejledning.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid