Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Raadvad

Tandlæge Raadvad

Tandlæge Raadvad

Leder du efter en ny tandlæge nær Raadvad og omegn? Hos VORES TÆNDER Tandklinik er ønsket at gøre det til en positiv oplevelse at gå til tandlæge – hver gang. Vi anvender kun de bedste og nyeste materialer og er blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn. Hos os får du en tandlæge, som giver dig en omsorgsfuld og professionel behandling.

Klinikken ligger ikke langt fra hverken Jægersborg Dyrehave, Eremitageslottet eller Raadvad Kro. Det er derfor nemt at komme til vores tandlægeklinik fra Raadvad og omegn. 

VORES TÆNDER Tandklinik – Én af de billigste tandlæger i Storkøbenhavn

Hos VORES TÆNDER Tandklinik består vores team af dygtige medarbejdere, som er professionelle og kompetente inden for tandlægefaget. Vi anvender materialer af god kvalitet og med langvarig klinisk dokumentation. Prisen på de frie ydelser på vores behandlinger er sat, så vores patienter ikke kommer til at betale mere hos os, end hos andre. Vi er faktisk blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn. Vi giver ydermere mulighed for tilskud og rabat, heraf 20% i studierabat.  

Akut Tandlæge – Din tandlæge Raadvad

Hvis du har akutte tandproblemer, kan du altid få en akut tandlægetid i vores klinik i Lyngby nær Raadvad. Som akut tandlæge har vores klinik den fordel, at klinikken med sin centrale beliggenhed, er nem at komme til. Det er hvad enten du kommer i bil, tog, på cykel eller med bus. Vores klinik har åbent alle hverdage fra tidlig morgen til aften samt om lørdagen. Du kan ringe til os med en akut henvendelse mandag-fredag fra kl. 07:30 og lørdag fra kl. 08:00.   

Med en akut tandlægetid skal du aldrig gå rundt med eksempelvis en tandpine i længere tid end højst nødvendigt. Vi vil til enhver tid gøre vores ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Vi bestræber os på at finde en tid den pågældende dag, og i de fleste tilfælde lykkedes det os. Du behøver ikke være patient i forvejen for at få en tid hos os. Har du brug for en akut tandlæge i Lyngby nær Raadvad, er vi således altid behjælpelige.  

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY 

Hvis du gerne vil bestille tid hos en omsorgsfuld tandlæge nær Raadvad, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger, og du kan også booke en tid til en behandling eller et eftersyn gennem vores online bookingsystem. 

Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Raadvad, hvad enten du bor langs hegnet op til Jægersborg Dyrehave, Eremitageslottet eller nær Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Derfor er vi et oplagt valg, hvis du bor eller færdes meget i Raadvad eller omegn. Det tager kun 14 minutter i bil og 21 minutter på cykel at komme fra Raadvad til klinikken.  

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE RAADVAD 

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid