Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Fortunen

Tandlæge Fortunen

Tandlæge Fortunen - Tandlæger i Lyngby

Ikke langt fra Fortunen ligger VORES TÆNDER Tandklinik som er en nymoderne og kvalitetsrig klinik i hjertet af Lyngby. Klinikken syder af en hyggelig og afslappet stemning, så du som patient altid kan føle dig veltilpas. Vores team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere er erfarne og kompetente inden for feltet.

 

Vi praktiserer skånsomme behandlinger med udgangspunkt i den enkelte patient. Netop af denne grund kan vi også kalde os specialister inden for tandlægeskræk.

Så søger du en tandlæge i nærheden af Fortunen eller omegn, som er specialister inden for tandlægefaget, så er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt og nærliggende valg. Med klinikkens centrale placering midt i Kongens Lyngby, er vi altid nem at komme til. Hvad enten du bor eller arbejder i Fortunen eller omegn. Lyngby Station ligger kun et stenkast fra vores klinik. Af denne grund er det nemt, både at komme til vores klinik på cykel, i bil eller med offentlig transport.

AKUT TANDLÆGE – DIN TANDLÆGE NÆR FORTUNEN

Akutopstående tandproblemer kan ingen holde for, og derfor er det af afgørende betydning, at du har en tandlæge, hvor det er muligt at få en akut tandlægetid. Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan du få en akut tandlægetid, og du risikerer derfor aldrig at skulle gå rundt med eksempelvis en slem tandpine i længere tid. Vores altid dygtige personale, vil til enhver tid gøre deres bedste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som oplever akutte tandproblemer. Du kan altid kontakte os mandag til fredag allerede fra kl. 7:30. Her kommer du i kontakt med klinikken, hvor vi kan vejlede dig i din specifikke situation. Vi har også åbent udvalgte lørdage, hvor det vil være muligt at få en akut tandlægetid. Har du brug for en akut tandlæge i Lyngby nær Fortunen, står vi således altid klar til at hjælpe og behandle dig.

DIN TANDLÆGE – VORES TÆNDER TANDKLINIK – TÆT PÅ FORTUNEN

Ved at vægte tillid, faglighed og kvalitet højt, ønsker vi at gøre det til en god oplevelse at gå til tandlægen – hver gang. Hos VORES TÆNDER Tandklinik sætter vi en ære i at vejlede dig i forebyggende tandpleje, så dine tænder kan forblive sunde resten af livet. Vi vægter vores gode patientforhold højt, og af denne grund stemmer vores behandlinger altid overens med vores patienters ønsker. Vi tager os god tid til dig som patient og indleder derfor tandlægebesøget med en snak om ønsker og behov. Afslutningsvis tager vi også en snak, om hvordan du selv kan pleje dine tænder fremadrettet. På den måde vil vi i fællesskab finde frem til den rette tandpleje og eventuelle tandbehandling for dig, under hensyntagen til dine ønsker, din generelle tandsund, pengepung eller andre hensyn.

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY NÆR FORTUNEN

Hvis du søger en ny tandlæge nær Fortunen eller omegn, så er du altid velkommen til at besøge klinikken eller ringe til os. Hvis du ønsker at booke en tid, kan dette forekomme gennem telefonen eller via vores online bookingsystem. VORES TÆNDER Tandklinik ligger blot 8 minutter fra Fortunen, hvad enten det er på cykel eller i bil. Af denne grund er vores klinik et helt oplagt, hvis du ønsker en tandlæge i nærheden. Se rutevejledning nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik.

Vores klinik ligger kun 8 minutter fra Fortunen på cykel, så du kan nemt komme til og fra klinikken både via privat og offentlig transport.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Bagsværd

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid