Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Brede

Tandlæge Brede

Tandlæge i Brede

Hvis du bor i Brede eller omegn, og søger en tandlæge i nærheden, så er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Vi ønsker at gøre det til en positiv oplevelse at gå til tandlægen. Det gør vi ved at vægte tillid, faglighed og kvalitet højt. Vi anvender kun de bedste og nyeste teknikker inden for tandbehandling. Hos os får du en tandlæge, som giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling.

Det er nemt at komme til vores tandlægeklinik fra Brede og omegn. Klinikken ligger ikke langt fra hverken Brede Torv, lokalbanen Fuglevad, Frilandsmuseet, Brede Værk eller Mølleåen.

Ny patient hos vores tænder tandklinik nær Brede

Som ny patient hos VORES TÆNDER Tandklinik tager vi hånd om dig og dine tænder. På klinikken vil du blive modtaget af en af vores dygtige behandlere, og der vil ved dit første besøg være ekstra god tid til, at vi i fællesskab taler om dine forventninger, ønsker og behov. Ligeledes vil vi i fællesskab udvikle en behandlingsplan, så du kender til både pris og procedure på forhånd. Når behandlingen er færdig, får du desuden rådgivning i tandpleje, så dine tænder forbliver sunde de næste mange år.

Vi har stor erfaring med håndtering af alle former for tandlægeskræk. Så hvis du er en af de 40% som føler dig utilpas ved at gå til tandlæge, bør du vide at vi er meget opmærksomme på at give vores patienter en skånsom og omsorgsfuld behandling. Vi ønsker at gøre dig rolig og tryg ved dit tandlægebesøg hvad enten det er første eller fjerede gang du besøger os. Af denne grund tager vi os god tid til spørgsmål og information. Det skal altid være en positiv oplevelse at gå til tandlægen. Fortæl os gerne om din tandlægeskræk, så vi kan sammensætte et forløb, hvor du føler dig tilpas og tryg.

Vores behandlinger – Din tandlæge nær Brede

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Brede kan vi tilbyde dig en lang række forskellige tandbehandlinger – alt fra en almindelig fyldning i en tand til en kompliceret implantatbehandling. Alle behandlinger udføres med det nyeste udstyr i vores moderne klinik og har du spørgsmål undervejs er der altid tid til det. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og velinformeret, og derfor tager vi os god tid til dig.

Ring til os for spørgsmål eller tidsbestilling

Hvis du overvejer en behandling, er du meget velkommen til at ringe til os for at høre mere om en specifik behandling. Du kan også bestille en tid hos klinikken via telefonen eller på vores online bookingside.

Hvis du gerne vil finde en tandlæge, som er nem at komme til fra Brede, så er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Det tager 11 minutter på cykel fra Brede til klinikken og kun 8 minutter i bil.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Brede

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid