Forside » Om VORES TÆNDER Tandklinik » Presseomtale » Tandlægebladet: “Sådan kom vi igennem et tilsyn”

Tandlægebladet: “Sådan kom vi igennem et tilsyn”

Der er ingen grund til at frygte et risikobaseret tilsyn hævder klinikejer Paulina Kempa, efter et besøg fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Tirsdag formiddag d. 15/08-2017 havde VORES TÆNDER Tandklinik besøg af Styrelsen for Patientsikkerhed. Tandlægeklinikken i Kongens Lyngby var ifølge Styrelsen en tilfældig udvalgt grøn klinik, hvor de forventede at der var styr på retningslinjerne – og det var lige hvad der var.

”Man er altid lidt nervøs op til et risikotilsyn – Det er klart, der går mange tanker igennem ens hoved. Hvorfor os? Har vi nu styr på det?”
Tandlæge Paulina Kempa

Tilsynet var en fælles opgave for teamet. Af denne grund var det også en rigtig god anledning til at løfte hele personalet. I tandlægebladets interview forklarer Paulina, hvordan hele teamet forberedte sig og hvordan hun selv samt resten af personalet oplevede besøget. Selve besøget viste sig at være en behagelig dialog. Risikotilsynet kontrollerede om tingene blev gjort på en fornuftig måde, hvilket er det man ifølge Paulina skal tage med sig fra besøget.

Yderligere gav besøget en bekræftelse på klinikkens mange gode tanker og procedurer. Tilsynet var ligeså meget med til at rådgive, som det egentlig var en kontrol, udtaler Paulina i et videointerview. Trods et par mindre fund var klinikejeren stolt af personalet og over klinikken. Hos VORES TÆNDER Tandklinik vil vi rigtig gerne følge retningslinjerne, og det er rart at få bekræftet, at vi gør det rigtigt. Vi er jo en helt ny klinik, og har bestræbt os på at gøre tingene fra start og få tænkt gode vaner og processer ind helt fra selve byggeprocessen. På samme måde er det selvfølgelig vigtigt at få opdaget, hvis der laves fejl. Det kan vi kun lære af, siger Paulina.

Klinikkens team var selvfølgelig ærgerlig over de mindre fund, som tilsynet gjorde sig. Selvom man selvfølgelig gerne vil være så perfekt som muligt, så er vi er jo også bare mennesker.

”Alle har fået en god portion selvtillid, og det er rigtig dejligt at se. Jeg synes, vi har fået et stærkere sammenhold og er kommet styrket ud af det som et team.”

Trods nervøsitet var tilsynet en behagelig oplevelse for klinikejer og resten af personalet. Paulina fortæller afslutningsvis at der ikke er grund til at frygte et tilsyn. Hun lægger tværtimod vægt på, at det er en god anledning til at tage målepunkterne frem og vende dem sammen på klinikken. Dette er netop noget af det, som godt kan lægge sig lidt i baggrunden i den daglige trummerum, hvor der er travlt med behandlinger og patienter. Paulina ser tilsynet som et værktøj til at sikre patientsikkerheden og vurderer ligeledes at klinikken er kommet styrket ud af besøget og fået et stærkere sammenhold.

Se interview med tandlæge Paulina Kempa “Man skal ikke være så nervøs”

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid