Forside » Om VORES TÆNDER Tandklinik » Presseomtale » Det Grønne Område: “Èn af landets bedste tandklinikker ligger i Lyngby”

Det Grønne Område: “Èn af landets bedste tandklinikker ligger i Lyngby”

På få år er VORES TÆNDER Tandklinik vokset fra to til over femten medarbejdere. Klinikken scorer ydermere så høj kundetilfredshed, at den i februar blev kåret til bedste klinik i Norden. Klinikken er således en af landets bedste tandklinikker. Ud af mere end 1.000 patientbesvarelser, ville hele 98% af de adspurgte i undersøgelsen i høj grad anbefale VORES TÆNDER til familie og venner. Faktisk er det kun 3 år siden at tandlæge og klinikejer Paulina Kempa åbnede klinikken:

”Der er mange tandklinikker i Lyngby, så vi vidste godt, at vi skulle stå tidligt op, hvis vi skulle tilbyde en bred pakke af tandbehandlinger, som patienterne ville være interesseret i.” udtaler ansvarshavende tandlæge og ejer Paulina Kempa.

Forklaringen på det stigende antal patienter og kåringen som nordens bedste tandklinik, kan b.la findes gennem klinikkens fokus på tillid, jordnært sprog, gennemsigtige priser. Derudover vægten klinikken også høj faglighed og kvalitet. Endvidere ligger klinikken vægt på små effektive teams, hvor tandlæge, tandplejer og klinikassistent hver især gør det, de er bedst til.

I klinikkens navn VORES TÆNDER ligger det fælles ansvar for patienternes tandsundhed, som Paulina og de resterende medarbejdere ønsker at have fokus på. Tillid er klinikkens vigtigste valuta, hvorfor der arbejdes med netop tillid i alle berøringsflader med patienterne. Ydermere er det af stor vigtighed hos VORES TÆNDER Tandklinik, at patienterne er medbestemmende i behandlingsprocessen. Patienterne får på den måde altid et valg om behandling, hvad enten der ønskes en æstetisk løsning eller en funktionel løsning, som tager hensyn til pengepungen.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik oplever patienterne nærvær og personlighed. ”Hos os er man som patient af samme årsag også kun tilknyttet én tandlæge. Det oplever vi, at mange patienter synes godt om.”

Selvom klinikken ikke ønsker at være for stor, er der samtidig behov for at kunne tilbyde det rette mix af tandbehandlinger, attraktive tider og fordelagtige priser. På baggrund af dette tilbyder klinikken også lørdagstider. Selvom den i forvejen har fordelagtige åbningstider, henholdsvis mandag-torsdag fra kl. 07.30-17.30 og fredag fra kl. 07.30-15.30, er der også mulighed for at lægge det regelmæssige tandeftersyn om lørdagen. Hos VORES TÆNDER Tandklinik skal det ikke være dyrere at besøge tandlægen. Tværtimod! Klinikken vil faktisk gerne være lidt billigere. Princippet er, at kvaliteten altid skal være i top, men at man ikke skal betale mere end gennemsnittet af andres tandlægers priser.

VORES TÆNDER Tandklinik er centralt placeret i Kongens Lyngby, på hjørnet af Lyngby Hovedgade. Af denne årsag er klinikken meget nem at komme til. På klinikken er den gode tandlægeoplevelse i fokus. Fra du indtræder i klinikkens venteværelse til du ligger i tandlægestolen med Netflix eller nyheder i loftet.

Læs hele artiklen fra Det Grønne Område her

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid