Forside » Hvilke fordele er der ved Inman Aligner?

Hvilke fordele er der ved Inman Aligner?

Æstetiske tandbehandlinger er med årene blevet mere normalt og ikke mindst populært, tandregulering er heller ingen undtagelse. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi fuld forståelse for, at ens smil og herunder et lige og flot tandsæt har stor betydning. Derfor tilbyder vi også professionel tandregulering til de af vores patienter, som ønsker at forfølge drømmen om lige tandrækker. Nedenfor kan du læse meget mere om Inman Aligner, herunder hvilke fordele, der er ved at benytte det velkendte tandreguleringssystem.

Hvilke fordele er der ved Inman Aligner?

Først og fremmest er Inman Aligner-bøjlen mere skånsom og mindre generende end andre bøjletyper. Den giver desuden gode resultater uden, at der er behov for behandling med flere bøjler under forløbet. Behandlingen er i øvrigt både nænsom, sikker og uden risici for komplikationer.

De fleste patienter finder det også praktisk, at bøjlen kan tages ud efter behov, hvilket giver langt mere frihed og komfort i forhold til for eksempel togskinner, som sidder permanent fast på tænderne. Ikke mindst er det korte behandlingsforløb en åbenlys fordel, da du kan få rettet tænder over en kort tidsperiode. Til sammenligning kan en tandregulering med togskinner vare adskillige år.

Ej at forglemme er en behandling med Inman Aligner væsentligt billigere end mange andre former for tandregulering. Du vil som regel kunne spare op til halvdelen af de udgifter, som alternative behandlinger kan medføre. Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Hvilke ulemper er der ved Inman Aligner?

Inman Aligner er designet til at rette mindre kosmetiske skævheder på de 6 forreste tænderne. Derfor kan skævheder på kindtænder og hjørnetænder ikke korrigeres med bøjlen, hvilket er behandlingsmetodens umiddelbare største ulempe.

Behandlingen kan i øvrigt medføre svage smerter og let ubehag i begyndelsen af forløbet, ligesom mange har tendens til at producere en større mængde spyt, når de har bøjlen i munden. Det kan medføre problemer med at udtale s-lyde og lignende talevanskeligheder. Den øgede spytmængde er dog en naturlig reaktion fra kroppen, som opfatter Inman Aligner-bøjlen som mad og derfor begynder at producere mere spyt. Efterhånden vænner kroppen sig til bøjlen, og din spytproduktion vil blive normal igen.

Hvis ovenstående har givet anledning til yderligere spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Hvis du går rundt og drømmer om lige tandrækker, anbefaler vi bestemt at du forfølger dette ønske eller i hvert fald undersøger mulighederne nærmere. Vi ved hvor stor betydning ens drømmesmil kan have for hver enkel patient, hvorfor vi til enhver tid er interesseret i at hjælpe!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid