Forside » Har man smerter efter et kirurgisk indgreb?

Har man smerter efter et kirurgisk indgreb?

Der kan godt opstå svage smerter og irritation, når lokalbedøvelsen er aftaget. I forbindelse med visse kirurgiske indgreb som implantatbehandling vil kind og tandkød desuden kunne hæve op, ligesom der også kan forekomme misfarvning af kinden i op til 5 dage efter indgrebet.

Lette smerter og ubehag er dog ganske naturlige i forbindelse med kirurgiske indgreb. Smerterne er heldigvis ofte så svage, at du sagtens kan passe dit arbejde, din skolegang og en normal hverdag i dagene efter indgrebet. Smertens intensitet afhænger af, hvilket indgreb du har fået foretaget, men som udgangspunkt er generne efter et kirurgisk indgreb ganske små. Hvis du imod forventning alligevel skulle opleve, at smerterne er til stor gene, eller at hævelsen ikke forsvinder efter 5 dage, skal du altid tage kontakt til os så hurtigt som muligt.

Vi vægter fagligheden og den omsorgsfulde behandling højt, og derfor stræber vi også efter at give vores patienter så skånsom en behandling som muligt, når de besøger vores klinik.

Vi giver råd og vejledning

Gode råd og vejledning om ubehag og eventuelle komplikationer samt generel vedligeholdelse af dine tænder og dit tandkød er en naturlig del af behandlingen hos VORES TÆNDER Tandklinik. Derfor vil du også altid modtage grundig information om et kirurgisk indgreb – både før, under og efter indgrebet. Vi har stor erfaring med en bred vifte at indgreb og operationer indenfor tandkirurgien, og derfor kan vi også altid give dig en professionel vurdering af forløbet efter et indgreb.

Vi er en klinik, der har dialog og gennemsigtig kommunikation med vores patienter i fokus, og derfor bestræber vi os på, at vores patienter altid er velinformerede om deres individuelle behandlingsforløb. Ligeledes er det også vigtigt for os, at du aldrig står med nogle uafklarede spørgsmål, når du besøger vores klinik i Lyngby, og alle behandlinger starter derfor ud med en samtale, hvor vi fortæller om forløbet og besvarer eventuelle spørgsmål.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid