Forside » Gør alle kirurgiske indgreb ondt?

Gør alle kirurgiske indgreb ondt?

Hos VORES TÆNDER Tandklinik lægger vi stor vægt på det gode patientforhold, og at det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen – uanset om du blot skal have renset dine tænder, eller om du skal igennem en kompliceret implantatbehandling. Derfor fokuserer vi selvsagt også på at give en smertefri behandling hver gang. Af samme grund foregår alle behandlinger, der kan medføre smerter, under lokalbedøvelse, og ligeledes vil selve indgrebet ikke gøre ondt.

I vores klinik tilbyder vi behandling med de nyeste metoder og moderne udstyr, og vores erfaring og kompetencer er med til at sikre, at du altid modtager så skånsom en behandling som muligt. Vi har fuld forståelse for, at smerter – og frygt for smerter – kan afskrække mange patienter med tandlægeskræk. Derfor tager vi naturligvis alle forholdsregler i brug, når vi laver kirurgiske indgreb, så du kan altid kan føle dig tryg og godt tilpas.

Kan man få smertestillende?

Vi anbefaler, at du tager smertestillende tabletter umiddelbart efter et kirurgisk indgreb for at mindske smerterne så meget som muligt – og gerne før bedøvelsen aftager, så du kan komme smerterne i forkøbet. I kraft af at smerterne ofte er ganske svage, kan de for det meste også dæmpes med ganske almindelig smertestillende medicin i håndkøb som Ibuprofen, Panodil og Pamol.

Foruden brug af smertestillende medicin bør du generelt tage nogle forholdsregler i dagene efter et kirurgisk indgreb. I forbindelse med visse indgreb anbefaler vi at skylle munden i klorhexidin for at undgå betændelse. Hvis der opstår hævelse – eksempelvis i forbindelse med implantatbehandling og tandudtrækning – kan hævelsen eventuelt dæmpes ved at lægge et fugtigt, varmt viskestykke over det udsatte område i 20 minutters tid.

Efter endt behandling vil vi selvfølgelig altid give dig en grundig vejledning i, hvordan du undgår smerter og hævelse, ligesom vi også gerne giver dig råd om den fremadrettede tandpleje, så du så vidt muligt kan undgå kirurgiske indgreb i fremtiden.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid