Forside » Familierabat

Familierabat

FÅ 500,- I RABAT PÅ DIN TANDLÆGEREGNING

Som eksisterende patient hos VORES TÆNDER Tandklinik, kan du nu i en begrænset periode få et gavekort på 500,- til behandlinger når du anbefaler os. Vi er meget taknemmelige over at vores patienter er glade for at komme hos os. Mange har allerede anbefalet os til venner og familie. Tusind tak for det!

Vi vil gerne belønne de af jer som anbefaler os. Derfor giver vi nu et gavekort på 500,- til behandlinger uden offentligt tilskud for hver ny patient der kommer på din anbefaling. Vi kalder det familierabat. Men om det er et familiemedlem eller en ven du anbefaler gør ingen forskel. Vi er bare glade så længe du har lyst til at anbefale os. Det er ikke kun dig som eksisterende patient, der får et gavekort på 500,-. Det er også den nye patient, der modtager et gavekort på 500,- i forbindelse med det første tandeftersyn på klinikken.

RESERVER GAVEKORT

Nye patienter får en grundig undersøgelse og røntgenbilleder. Prisen for dette er 394,-. Samtidig modtages et gavekort på 500,- til behandlinger til både den nye og den eksisterende patient. Begge gavekort på 500,- udstedes i forbindelse med, at den nye patient får sit første tandeftersyn hos os. Gavekortet til dig som eksisterende patient skrives automatisk i din journal, som et tilgodehavende der kan bruges på behandlinger uden offentligt tilskud.

Udfyld formularen herunder og reserver dit gavekort i dag. Vi ringer den nye patient op og booker sammen en tid. Så snart den nye patient har fået foretaget sit første tandeftersyn på klinikken, udløser det et gavekort til jer hver på 500,-.

RESERVER GAVEKORT

Du kan også reservere gavekortene ved at ringe til os.

Vi ser frem til at tage godt imod eksisterende såvel som nye patienter på klinikken.

Reserver gavekort


Alle felter skal udfyldes

* Gavekortet kan benyttes på fx. fyldninger, kroner, broer, blegning, tandregulering mv. Tilbuddet gælder ikke patienter med paradentose. 

×

Menu

Skriv til os

Book tid