Få første tandeftersyn for 379,-

Inkl. en elektrisk tandbørste
til en værdi af 699,-

VORES TÆNDER Tandklinik er vurderet som fremragende i kategorien tandlæge

Vi er en anerkendt tandklinik i Kongens Lyngby med fine bedømmelser fra vores patienter, og nu kan de første 50 nye patienter få en elektrisk tandbørste til en værdi af 699,- i forbindelse med det første tandeftersyn.

Første tandeftersyn indeholder:

  • Diagnostisk grundundersøgelse (DG), hvor vi grundigt undersøger dine tænder for plak, begyndende huller, synlige skader (eks. syreskader) samt mundsygdomme (eks. paradentose).
  • Vi tager desuden røntgenbilleder (Bitewings) af dine tænder, hvis vi har mistanke om et potentielt og skjult problem.
  • Vi laver en behandlingsplan, der skal give dig overblik over din tandsundhed. Du modtager herudover en elektrisk tandbørste til en værdi af 699,-.

Ring på 70 30 37 22 eller klik nedenfor


JEG VIL BENYTTE MIG AF TILBUDDET

 


Medieomtale
Hos VORES TÆNDER Tandklinik skal det være en god oplevelse af gå til tandlæge – hver gang! Vi sætter dig som patient i centrum og lytter til dine ønsker og behov. Det er ikke bare noget vi siger. Se blot vores fine tilbagemeldinger på Trustpilot hvor vi er vurderet som fremragende i kategorien tandlæge.

Nordens bedste tandklinik!

I februar måned blev vi kåret til Nordens bedste tandklinik. Det er vi selvfølgelig rigtig stolte af, og vi takker vores patienter for at dele deres oplevelse af os. Baseret på en omfattende spørgeskemaundersøgelse om patienttilfredshed, havde 98% svaret at de ville anbefale os til venner og familie. Det var der ingen andre tandklinikker der kunne matche og derfor røg vi til tops og modtog patientprisen. Vi vil fortsætte med at gøre os fortjent til vores patienters tillid.

 

JEG VIL BENYTTE MIG AF TILBUDDET

 


Om VORES TÆNDER Tandklinik
– dit tandlæge team

Jannie Ryder Lundqvist
Klinikassistent

Tandlæge

Karina Beiter
Tandlæge

Find vej til VORES TÆNDER Tandklinik

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1. tv
2800 Kongens Lyngby
+45 45 87 22 61
info@vorestaender.dk

Begrænset kapacitet
Tilbuddet kører i en begrænset periode til og med de første 50 patienter. Du kan sikre dig en plads ved at skrive dig op nu.
JEG VIL SIKRE MIG DETTE TILBUD

 


Her er 5 gode grunde til at vælge os som din tandlæge:

En tandlæge du kan have tillid til
Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Eksperter i behandling af tandlægeskræk
Mulighed for rabat og tilskud
Lørdagsåbent


Her er 4 gode grunde til at benytte dig af dette tilbud i dag:

1. Undgå kostbare behandlinger ved at blive set på i tide
Tandlægen vil kunne opdage og behandle potentielle problemer tidligt, før de udvikler sig til mere behandlingskrævende og omkostningsfulde tandlægebesøg.

2. Undgå dårlig ånde
Dårlig ånde er ofte forårsaget af tandkødssygdomme, dårlig mundhygiejne eller mad som har sat sig fast i steder der er vanskelige at nå med tandbørsten. Få eventuelt renset dine tænder og instruktion i forebyggende behandling.

3. Øget selvtillid
Dit smil kan sige meget om dig og spiller en vigtig rolle når du skal gøre et godt indtryk på andre mennesker. Regelmæssig tandeftersyn vil ikke blot holde tænderne sunde, men også give dig selvtilliden til at møde mennesker omkring dig med et smil.

4. Oprethold god tandsundhed
Din tandsundhed er koblet op til resten af din krops sundhed. Dårlig mundhygiejne kan føre til blandt andet diabetes og hjerte/kar sygdomme. Vi tjekker desuden din mund for cancer.


Vi bukker og nejer ærbødigt for vores fine tilbagemeldinger fra vores skønne patienter! Se blot nogle af tilbagemeldingerne på Google.

OG… fik vi nævnt at vi har mange anbefalinger på Facebook også?

 

JEG VIL BENYTTE MIG AF TILBUDDET

×

Menu

Skriv til os

Book tid