Forside » Behandlinger » Tandkroner i Lyngby – på kun 3 timer!

Tandkroner i Lyngby – på kun 3 timer!

Hvis du har en tand, som er meget beskadiget, eller du har store fyldninger i tanden, så kan det være nødvendigt at lave en krone på tanden. En tandkrone beskytter den skadede eller skrøbelige tand, så tanden stadig bevares og ikke skal skiftes ud med en kunstig tand. Har du fået foretaget en rodbehandling, er tanden knækket eller på anden måde så skadet eller slidt, at det ikke er muligt at udbedre ved hjælp af en fyldning af plast eller porcelæn, kan tanden reddes ved at få sat en krone på.

Derfor bør du overveje en tandkrone

Hvis din tand er beskadiget, uanset om den er knækket eller du har fået foretaget en rodbehandling, bør du få behandling, der kan bevare tanden. En skadet tand eller en tand, hvor nerven er fjernet i forbindelse med betændelse i rodkanalen, er en skrøbelig tand. Det er vigtigt at få behandlet din tand, hvis den er skadet eller ødelagt, da problemet ellers kan udvikle sig og skabe flere skader på de omkringsiddende tænder og på tandkødet, hvilket kan resultere i, at tanden mistes.

Hvad er en tandkrone?

En tandkrone fungerer som en form for hætte, der lægges uden på den beskadigede tand. I mange tilfælde kan tanden bevares på denne måde, og kun i særlige tilfælde er tanden så ødelagt, at det er nødvendigt at fjerne den helt og erstatte den med et implantat, bo eller protese. Hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby kan vi rådgive dig omkring tandkroner og give dig den behandling, der egner sig bedst til din situation.

En tandkrone kan laves i forskellige materialer. Det kan være en guldkrone, en metalkeramikkrone eller en porcelænskrone. Især porcelænskronen har en god holdbarhed og – i modsætning til de to andre typer – et flot og meget naturligt udseende. En fordel ved porcelænskronen er, at den kan laves, så den nøjagtigt ligner en tand, og den kan laves i en farve, som passer præcis til farven på dine andre tænder. På den måde skiller den sig ikke ud fra de andre tænder, og du vil som regel slet ikke kunne se forskel på tandkronen og dine almindelige tænder. En porcelænskrone kan være den bedste løsning i nogle tilfælde. Den er en dyrere løsning end en plastfyldning, men i de tilfælde, hvor en almindelig fyldning ikke slår til, er en tandkrone en god og holdbar løsning.

En tandkrone er en slags hætte, som vi sætter udenpå det sidste, der er tilbage af din eksisterende tand. Når vi laver en tandkrone i vores klinik i Lyngby, sætter vi derfor en beskyttende hætte på din ødelagte tand, så den bliver stærkere og ikke knækker så nemt. Tandkronen bliver fremstillet, så den passer nøjagtigt til din tand, og så den føles behagelig i dit tandsæt. Alt dette er muligt at lave på få timer, da vi på vores klinik har den nyeste teknologi i fremstilling af kroner. Vi har mulighed for at scanne området, hvor kronen skal laves, uden brug af ubehagelige aftryksmaterialer. Herefter designer vi kronen, så denne får optimal form og farve, hvorefter denne bliver fremstillet i vores 3D fræser på under 3 timer.

Med en tandkrone kan du få rettet op på din ødelagte tand, så den bliver stærk og holdbar igen. Du undgår på den måde gener og smerter og yderligere tandproblemer, og du får en tand, som fungerer og er til at tygge med.

Få lavet din tandkrone hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby

Når du kommer ind som patient på vores klinik i Lyngby, vil vi tage os god tid til at undersøge dine tænder, så vi kan vurdere, om det er en tandkrone, du har behov for. Vi vil selvfølgelig inddrage dig og tage en god dialog med dig, så du kan få alle de nødvendige informationer om dine tænders tilstand og mulige behandlinger.

Mange steder tager det flere uger at få lavet en tandkrone – i vores klinik i Lyngby kan vi lave det på blot 3 timer! Kontakt os allerede i dag for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi er ogsåÅbningstider

*Lukket 19/9-20 og 25/9-20

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med×

Menu

Skriv til os

Book tid